Зорi величезнi-величезнi

Катерина Жебровська
Зорі величезні-величезні,
Так, неначе Небо низько-низько…
Осокори-велетні кремезні
Дістають до місяця, бо близько…

Темна ніч була б, якби не зорі,
І якби не місяць над рікою,
І якби не диво-осокори,
Що біліють в темряві корою…

Зорі щедрі тишею і Світлом…
Місяць пестить річку… Загадкові
Осокори грають в Небі з вітром…
Ніч себе присвячує Любові…

09.12.2015