Заховалося Сонце за Лiсом

Катерина Жебровська
Заховалося Сонце за Лісом,
Закотилось жаринкою в ніч…
Зимні сутінки-сіра завіса
Затулили Божественну піч…

Все однакове: сіре і темне –
Обрій, Небо, Вода і Земля…
Час непевності, сумнівів – древнє
Волгле, сіре, сліпе відчуття…

Невідоме у місиві сірім –
Не страшне, не масне, не гидке…
Сірі сутінки ясність накрили,
Але видиво це – нетривке…

Ковзне місяць на Небо і зорі
Мерехтітимуть радо згори…
Морозець у повітрі прозорім…
І спокійні Зимові сніги…

10.12.2015