Гiмалаi... Вершини i Небо...

Катерина Жебровська
Гімалаї… Вершини і Небо…
Безкінечні сніги Чистоти…
Всесвіт входить свідомо і легко
У оселю Земної Краси…

Невагомість – у кожній клітинці,
В кожній думці Святого Єства…
Через Душу потоки незримі
Переносяться в Простір Творця…

Поза часом – і завжди, й ніколи…
Вічність, Мить – все в Єднанні… Життя
Засівається Світлом… Без крові
І без болю приходить Дитя…

Гімалаї… Небесні Ворота…
Перехід у омріяний Дім…
Безумовна Любов – Сила Бога…
Все вже є… Все вже Створено Ним.

12.12.2015