Ти дарував нам...

Левиа
Ти дарував нам,Боже,землю
Наповнену чудес.
Прикрасив гарно цю оселю
Як люблячий Творець.

Найліпші,Ти,знайшов смарагди
Тендітним деревцям,
Де роси мовби діаманти
Звисають тут і там.

Послав нам чистоі водиці,
Проміння золоте,
Налитий колос дав пшениці
І небо голубе.

Для нас трудився,Ти,наславу,
Творив прекрасний дім,
За це,Тобі,хвала, осанна
На небі і землі!!!