Озеро i думи

Василий Дубина
Нам осінь малює
Картини природи -
Хмаринки, немов журавлі,
Задумались верби
Втопивши у воду
Зеленії коси свої.

Шумить очерет
В цю осінню погоду,
Вступає в права акварель.
Стрілою меткою
Шубовснув у воду
Веселий рябий спаніель.

Ще небо -
Блакитная синь неозора,
Туман над водою - вуаль,
Водичка із сонцем
Тихенько говорить,
Прозора неначе кришталь.

Мвй час на землі
Пролетить мов хвилина,
І я заблукаю в імлі.
Чомусь-то я серцем
До озера лину,
І думаю думи свої.

        16. 12. 2015 р.
           11:04.