триглавий змiй

Петя-К
Чудо-юдо змій-горинич,
Повернувся,возродився,
І Святая Русь вже гине,
Де ж спаситель наш подівся?

Де Кирило Кожум'яка,
Що у древньому фольклорі,
В землю увігнав зміяку,
Стольний Град звільнив від горя?

То мабуть таки пророцтво,
А не казочка була,
Триголове юдо-скотство,
Терпить Русь - Свята Земля!

Роси,росичі,русини,
Віддають своіх синів,
На погибель за скотину,
Щоби юдо багатів.

Гинуть діти на Донбасі,
Гинуть кращіі сини,
Щоб в столиці підараси,
Наживалися з війни!

Голодує вся краіна,
Віддаючи змію дань,
І по всьому світу лине,
Біль і смуток ,і печаль.

Змій проклятий повернувся,
Триголовий юдо-змій,
А Кирило не проснувся,
Щоб вступити в смертний бій!

Але все ж таки проснеться
Древня Русь Свята Земля,
І Кирило відгукнеться,
Станем дружно ти і я!

Станем дружно всі до бою,
Проженемо з Киів-Граду,
Змія-Юду булавою!-
Досить люд вже мордувати.

Проженемо в чисте поле,
У синайскіі піски,
Хай його поглине море,
Мертве Море навіки!!!