Кларi

Олександр Мачула
Не любила ти. Ні, не кохала.
Ти хотіла лиш тих почуттів,
що квітують у ніч на Купала
і несуть до далеких світів…

Не кохала ти. Ні. Не любила.
Ти не знала про вірність і честь,
бо у серці лиш підлість носила,
а іще лицемірство і лесть.

16.12.2015