Коли мудрий

Владимир Гайдук 2
Коли в тебе гроші,
То люблять і поважають,
Всі ласкаві і хороші,
Усміхаються і помагають.

Коли немає грошей,
Не бачать тебе, не чманають.
Будь хоч ласкавий і хороший,
Плюнути всі поспішають.

Коли здоровий і мудрий,
Будеш жити один,
І в день гнівний і судний
Лишишся вічно живим.