Перший

Порция Витамина Эс
Чому?
Питання доречне,
Та тільки сидить не в мені.
Частинка мене - ще малеча.
Частинка мене - у труні.

Чому?
Так зорі вважають,
Так сяє нічний небокрай.
Не став над коханням бажання
І тільки своє вибирай.

Чому?
Все це марно й даремно.
В пітьмі не побачити сліз.
Нажаль, так безмежно і темно
У душах "акторів" й "актрис".

Чому?
Запитайте пізніше.
Мабуть, ще досвід малий.
Кохання - вершина найвища,
Та серце моє у труні.