Страхи життя

Владимир Гайдук 2
Жалістю не змити
Всі зроблені гріхи,
Потрібно стільки добра зробити,
Щоб накрило усі дахи,

Де живуть ображені
Всіма злими діями
І за слова сказані
Зі звуками крикливими.
 
Жалістю не змити
Зроблені гріхи,
Ніде правди діти:
В душі пробудяться страхи.
                11.01.15.