Рiздвяна Зiрка - побажання

Тамара Борисовна Маршалова
Хто не любить, той Бога не пізнав, бо Бог є любов!(1Івана 4:8)
Благодать вам і мир від Бога Отця нашого й Господа Ісуса Христа! (Перше послання апостола Павла до коринфян 1:3)
Я, Я ГОСПОДЬ, І КРІМ МЕНЕ НЕМАЄ СПАСИТЕЛЯ!(Книга Пророка Ісаї 43:11)
Сказав Господь Ісус Христос: Я і Отець - одно. (від Івана 10:30)

МОЛИТВА ГОСПОДНЯ (від Матвія 6:9-13)


Різдвяна Зірка рік Новий
Нехай до миру запровадить,
Любов дарує пломінь* свій,
Ніщо хай щастю не завадить!

* полум'я