Мен шкода

Павел Егоров Энтлор
Хто не скаче, той москаль!
Буду весело скакати,
Москалі, мене, нажаль,
Перестануть поважати.

Кто не с нами, тот укроп,
Укры - нелюди чужие.
Я укроп, и на Восток,
Путь закроет мне Россия?

Хто з Московії – мурло,
З царства гадких шовіністів.
Й тут мені не повезло,
Дід народжений в тім місці.

Эх, смешные Вы хохлы,
Снова тащитесь в Европу.
Что ж. Мне с Запада нужны
Вехи разума, их опыт.

Ну навіщо нам русня,
Це все нам вже непотрібно.
Бачу я, це маячня,
Навіть слухати огидно.

Вы легли под США,
Нам опять Вы изменили!
Моя вздрогнула душа,
Пропаганда снова в силе.

Прошу, люди, зупиніться,
Що Ви робите, для чого?
Спільний дім вже наш крениться
Батько сина смертю гробить.

Пол семьи моей в России,
Пол семьи же в Украине.
Что теперь, теперь чужие,
Друг на друга все в обиде?

Розділили два народи,
Повалили спільну віру,
Мені шкода, дуже шкода,
Не находжу втраті міру.

Егоров П. Ю.
16.12.2015