Трилингва Трисвятое!

Дмитрий Безруков Дм3
Sanctus Deus, Sanctus fortis, Sanctus immortalis, miserere nobis.
Агиос о Фэос, Агиос исхирос, Агиос афанатос, элеисон имас.
Святый Боже, Святый крепкий, Святый безсмертный, помилуй насъ.
***
Sanctus Deus, Агиос о Фэос, Святый Боже,
Sanctus fortis, Агиос исхирос, Святый крепкий,
Sanctus immortlis, Агиос афанатос, Святый безсмертный,
miserre nobis, элеисон имас, помилуй нас.
***
Свят, Свят, Свят еси, Боже, Богородицею помилуй нас.
Отец Светов, Солнце Правды, Дух Истины, Троица Святая, слава Тебе!)