Для онуки

Елена Вольная123
Гей, ти, парубче – Морозик !
Машу не хапай за носик!
Не щіпай румя’ні щічки,
Не цілуй пухляве личко,
Не чіпляй за ніжки-ручки!
Щільно бережи онучку!
Щоб була вона здорова,
Тішилася платтям новим,
Щоб із нею бік у бік
Нам зустріти Новий рік!