***

Максим Мазур 2
Я не можу добре спати,

Коли я не бачу твоїx очей,

Коли менi треба тiлькi благати,

Щоб зрозумiти багато речей.

Мої думки лише тiлькi про тебе,

Ти просто ангел моєi душi.

Я з тобою, як сонце на небi,

I для тебе пiшу цi Вiршi.

Я готовий на тебе чекати,

Скількi б часу взагалi не пройшло,

Можно рай лише з тобою порiвняти,

Там також спокiйно й тепло.

Я не можу дихати рiвно,

Коли чую голос я твiй

Хоч все це якось так дивно,

Як-ніби в океані мрій.

Я не можу просто жити,

Я хочу бути поряд з тобою,

І двері в твоє серце відкрити,

А Для інших закрити за собою.