ЛЮБИ КРА НУ!

Алексей Бёрд
Люби країну -
В ній ти народився.
Плекай державу -
Не питай за що.
Люби її, хоч кров'ю б ти умився
Тих ворогів, що власну захища!
У них немає тих душі і серця,
Що у твого народу є споконвіків!
Нехай ненависть викликає сповідь,
До їх богів, не визнаних ніким!
Лиш бруд у них тече по жилах,
Серця - то камінь, що не знає співчуття...
А ти для них - не більш, ніж файна здобич.
Як забавка, не вартая життя.

Люби країну -
В ній ти народився!
Плекай державу -
Не питай за що!
Тепер піди, і відвоюй для мене шматок мапи!
Піди, та відштовхни від себе мати!
Як доведеться, то не пожалій віддати
За Батьківщину і життя свого!