Недоспiване кохання

Елена Киянка
Вечоріє. Срібні струни
Починають передзвін.
Линуть в небо тихі суми
З-за схвильованих гардин.

Вдалині зітхає вітер.
Мерехтить Чумацький Шлях.
І посів вогняних літер
Проростає на листах.

А закохані, мов зорі,
Льють проміння замість слів.
Два хрести та дві недолі,
А між ними біль років.

Недоспіване кохання
Віддається мрії сна,
І крізь стіни розставання
Скарга вічная чутна.