Зорi

Елена Киянка
Зорі. Блискають зорі...
Їх світле буття простеж
З-за кованих грат неволі
Власно обраних меж.

Думу, скорботну думу
Колишемо вдвох одну,
А чуємо лише лУну
Чарівних подихів сну.

В серці, волає в серці
Вічний вогонь зорі...
Мабуть до самої смерті
Стогнатимем на землі.