Дивний пастух

Артур Грей Эсквайр
                (Низка неканонічних хокку)

* * *
Напій, що дарує натхнення
Чорний як ніч, як істина гіркий
Він ніколи не втомлюється...

* * *
Споглядаючи чорну ніч
Стиглу неначе черешня
Зрозумів довершеність світу...

* * *
Двоє коханок -
Злива і ніч. Гостина.
Дивацтва весни.

* * *
Невже кохання
Знову завітало в груди
Старого гайдамаки?

* * *
Ворога прощав,
Прощав своїй шаблі хиби
Не навчився прощати себе...

* * *
Дивний пастух він -
Цей вітер весняний.
Жене стадо хмар...

* * *
У світ солодких марев
Піти й не повернутись
Так захотілося мені...

* * *
Чи то думки
Чи то ластівок зграї...
Все миттєво...

(Світлина автора віршів)