У розкошах самотностi

Артур Грей Эсквайр
                (Низка неканонічних хокку)

* * *
Консерви для кота
Тиха ніч роздумів
В мене попереду…

* * *
Місяць зазирнув у вікно
Міцна кава опалила горло
Читаю кельтські міфи…

* * *
Квіти завжди
Десь далеко
Щастя немає…

* * *
Осінь-кравець
Ріже дні життя нашого
Міряє, ріже…

* * *
Були мрії…
Та їх вітер весняний
Поніс… Назавжди…

* * *
Мати друзів хороших –
Кота і собаку – то розкіш
У нашу епоху самотніх…

* * *
Місто порожнє
Люди поїхали
Тільки птахи співають…

* * *
Сумні осінні дні
Це знає
Навіть мій пес…

(Світлина автора віршів)