Когда от Юралса нету надою

Сергей Крутов 54
Когда у коровы нету надою
Обычно молоко бодяжат водою
И тут поможет нам та же вода
Ее долить мы сможем всегда
Будете и дальше вы с ценами блажить
Будем тогда мы Юралс бодяжить
А что прикажете делать, если мало надою
Приходится доливать Юралс водою
Цены не хотите раз поднимать
Будете с водою нефть покупать
Таких прибылей нам все же мало
Нефть мы ведь тянем из под Урала






Від ганьби до банкрутства один крок: Росія різко погіршила якість експортної нафти – Угорщина та Фінляндія виставляють рекламації
Грудень 17, 2015distylleПодії
Листа з претензіями написали президенту компанії “Лукойл” Вагіту Алєкпєрову.
Традиційні покупці російської Urals – угорська MOL та фінська Neste – звернулися до президента ЛУКОЙЛа Вагіта Алєкпєрова з проханням звернути увагу постачальників з РФ на якість експортної нафти, що значно погіршилася. Про це повідомляє видання Прайм, інформують Патріоти України.
“До мене звернулися і фіни, і угорці, – написали лист з проханням звернути увагу на якість нафти, що поставляється, на Urals”, – сказав Алєкпєров журналістам. “Я завтра буду звертатися до уряду з тим, щоб привернути увагу до цієї проблеми”, – додав він.
Алєкпєров зазначив, що всю легку нафту РФ стала перенаправляти на східні напрямки, тоді як на західних напрямках – основному ринку нафти РФ – якість експортної нафти погіршується.
“Раніше голова Лукойлу заявляв, що не бачить сенсу для російських нафтових компаній демпінгувати по Urals на ринку Східної Європи”, – повідомляє видання.
Джерело: Патріоти України