Наодинцi з темрявою

Артур Грей Эсквайр
                (Низка неканонічних хокку)

* * *
Даремно сонце я шукав
У вогкім підземеллі
Зі свічкою в руках – його сестрою…

* * *
Старий сонцепоклонник.
Мій шлях далекий
Низкою світанків…

* * *
Метелики вважали, що то місяць!
Мій самотній світильник
У темряві…

* * *
Піду назавжди
У цей малюнок кольоровий!
Набрид жорстокий сірий світ…

* * *
Насолоджуюсь давнім трунком
Слухаю вічність
Дощ…

* * *
Кленів багряні листя
Наче руки людей
Що пішли давно в небуття…

* * *
Барабанить по вікнам
Прозорим, сон навіває…
А далі – пітьма!

(Світлина автора віршів)