Останнiй снiг

Артур Грей Эсквайр
                (Низка неканонічних хокку)

* * *
Її одяг як сніг
І пухнастий і привидний
Розтане весною…

* * *
Він там, серед тиші,
Він там, серед мороку
Він там, серед світла... Бог.

* * *
Ранок зустрічають люди
У світі попелу.
Сіра весна…

* * *
Хвилі приходять нізвідки
Йдуть у ніщо
Як душі людей…

* * *
Всі люди - квіти.
Швидко в;януть -
Їх вік короткий...

* * *
Збережу в кишені
Мідну драхму
Це ж копія сонця!

* * *
У лісовому струмку
Ніагару побачив
Я – мураха…

(Світлина автора віршів)