Споглядання пустелi неба

Артур Грей Эсквайр
                (Низка неканонічних хокку)

* * *
У тумані храм
Як привидно все
Навіть віра моя…

* * *
Осінь глуха…
Свободу знайшов
У темному лісі…

* * *
Навіть вікна випали в хаті
Порожнеча лишилась
Як тихо тут…

* * *
Тінь на землі
У сутінках зникне
Так і я…

* * *
Міріади ніг
Тут землю топтали віками
Лишився пісок…

* * *
Навіть сонце заплакало
Над тією пустелею
Що звалась колись Україною...

* * *
Назавжди одягну
Чорні окуляри
Душі людей не хочу бачити…

(Світлина автора віршів)