Гумовi хвилини буття

Артур Грей Эсквайр
                (Низка неканонічних хокку)

* * *
Хочеться заплисти
У казку і не повернутись....
Хоча б на кораблику з паперу….

* * *
Одягла вона плаття
З вітру і темряви
Місячна ніч… Милуюсь…

* * *
Читаю «Махгабгарату»
Захотілось померти
Щоб народитися знову…

* * *
Гумовими хвилинами
Вкрита стежка
До брам радості…

* * *
Вірші напишу про вітер
Що в думки мої
Прилетів…

* * *
Темрява за вікном
Слухаємо тишу –
Я і кіт…

(Світлина автора віршів)