Полiт крапки

Артур Грей Эсквайр
                (Низка неканонічних хокку)

* * *
Мої помилки - то цеглинки
З яких я збудував
Свого життя храм...

* * *
Політ крапки
Світло в кінці тунелю
Нірвана...

* * *
Запаліть мені
Хоч якесь світло на світлофорі
Хочу шлях подолати…

* * *
У темряві глухій
Єдиний співрозмовник – луна
Але й вона…

* * *
Всі самотніми
Стають на старість років...
Навіть лелеки...

(Все це експромти на вірші різних поетів - такі собі спалахи в свідомості...)
(Світлина автора віршів)