Бути!

Вита Парфенович
Щастя – то бути справжньою,
Щастя – то бути вільною –
Бути собою завжди – ніжною,
Грішною, сильною, а чи святою,
Безбожною, інколи дещо наївною,
Бути простим перехожим,
Й зіркою, світлом, царівною!

Бути собою!  Не янголом,
Видно, гріхи не пускають,
Та відчувати інколи –
крила таки відростають,
Вільно ширяти у просторі –
Простір - безкрайнєє небо,
Бути хоча б подорожником –
Подорож – в себе й до Тебе.

Бути! А не існувати,
Жити, на повну вдихати,
Сміло приймати до смерті –
Щастя у кожнім моменті!