Стукаeш в серце? Заходь!

Катерина Жебровська
Концерт-медитація «Всесвіт звуку»,
В.Соляник, Н.Ооржак, Н.Шукаєва,
Дім Архітектора, Київ

1.
Стукаєш в серце? Заходь!
Місця достатньо для всіх…
Десь між далеких зірок
Шлях твій у Вічність зорить…

Стукаєш в розум? Чекай!
Що ти там можеш знайти?
Вигадки про Небокрай?
Краще у мандри іди…

Стукаєш в Душу? Так-так…
Чує твій стукіт Душа…
Тиші і Світла шукач
Ловить твої відчуття…

16.12.2015