Всесвiтом котиться хвиля

Катерина Жебровська
Концерт-медитація «Всесвіт звуку»,
В.Соляник, Н.Ооржак, Н.Шукаєва,
Дім Архітектора, Київ

2.
Всесвітом котиться хвиля –
Краплею впала Любов…
Де і береться та Сила –
Живити серце і кров?

Всесвітом котиться хвиля –
Чисті і Світлі Шляхи…
Наче настояний зіллям –
Трунок Любові в Єстві…

Всесвітом котиться хвиля…
Спиниться, може, колись,
Чи – спонукає на Крила,
Щоб десь у Небі знайтись?

16.12.2015