Не побажай собi чужого

Катерина Жебровська
Концерт-медитація «Всесвіт звуку»,
В.Соляник, Н.Ооржак, Н.Шукаєва,
Дім Архітектора, Київ

3.
Не побажай собі чужого,
Але віддай усе своє…
Не загуби в собі Живого –
Нехай у Вічність перейде…

Не припиняй ходи угору…
Не повертайся у старе…
Склади одвічну силу-зброю…
Хай Сила-Спокій проросте…

Не заступи комусь Дороги,
Але Шляхи благословляй…
Позбудься страху і тривоги –
Хай Радість чистить Небокрай…

16.12.2015