Звук струменить струмками

Катерина Жебровська
Концерт-медитація «Всесвіт звуку»,
В.Соляник, Н.Ооржак, Н.Шукаєва,
Дім Архітектора, Київ

4.
Звук струменить струмками,
Вгору, вниз і поздовжньо…
Входить миттєвість в брами
Вічності, безумовно…

Звук струменить струмками,
Через Життя назовні…
Ллється Любов Світами –
Душі Любові повні…

Звук струменить струмками
Спокою, Сили, Волі,
Зводить й руйнує храми,
Переплітає Долі…

16.12.2015