Сиплеться зайве у прiрву

Катерина Жебровська
Концерт-медитація «Всесвіт звуку»,
В.Соляник, Н.Ооржак, Н.Шукаєва,
Дім Архітектора, Київ

5.
Сиплеться зайве у прірву
Часу, що часу не знає,
Тягне мелодію сіру,
Зморшками в Землю спадає…

Сиплеться пилом забуте,
Згадане й знов пережите,
Б’ється обабіч, у пута
Мертвих канонів забите…

Сиплеться здавлене в горлі,
Чиститься Небом й Землею…
Світлом наповнені пори
Дихають легко ріллею…

16.12.2015