Твоi вiдчуття невдоволення

Катерина Жебровська
Твої відчуття невдоволення:
То – розум, то – серце, то – жили…
Одвічно німе недомолене
І… стежка сліпа до могили…

Твої відчуття недослухані,
Обірвані на середині,
Буденно думками заштурхані
Ідуть в небуття по краплині…

Твої відчуття неосмислені,
Накидані в Долю снопами,
Зачовгані, збиті, покривлені
В Єстві животіють старцями…

Твої відчуття поневолення:
То – тіло, то – розум, то – слово…
Глибини дарують оновлення…
Свободу вдихають свідомо…

18.12.2015