Весною

Владимир Гайдук 2
               
Жаби в ставку скрекочуть,
Зозуля в парку закувала,
Лелеки, голови задравши, клекочуть,
Природа ансамбль подарувала.

Грає й виграє все навкруги,
Настрій підіймає,
І запахи квітів заполонили всі береги,
В грудях дух завмирає.

Виривається кохання на волю,
Затуманивши все в голові,
Бажанням рве душу до болю,
А жару піддають ще й солов’ї.

        Такі миті щастя бувають
З кожним хоч раз в житті,
Нажаль, вони швидко минають
Й завжди на жаданій весні. 
                17.01.15.