Весло - тупое

Любовь Иващенко-Сизых
                Х  Х  Х


Весло - тупое, но уключина - тупей!
Круть-вЕртя обнкротившимся задом,
Проплаченностью верещить не пельк,
Роззявленою пащей аду.

Таки - вертись! Отходы есть -
                ПОРТЫ:
Пішли-зайшли, тихенько, тіті-міті...
Є мердери народу і гвалти,
Є соняшника жертвенне суцвіття

В блакиті неба, лицар є - Дніпро,
Що дихав вільно у степу, у скелях,
Що йшов в майбутнє важко: крок - за крок!
Начувся, вдоста, тих, що любо мелють.

Через каміння запрозорен зойк
Людини...
                Мавпи блеф - розтовк!