Шлях до щастя

Владимир Гайдук 2
      
"Ну-мо, швидко вставай!-
Командую я собі,-
Кілометрів п’ять здолай
І постав крапку ліні й журбі!"

Потрібно самому взятись за себе,
А не слухати лінь,
Добре працювати, а не сачкувати, треба,
Щоб лишитись в пам'яті для багатьох поколінь.

Праця – то шлях до щастя
В добробуті і в коханні,
А щасливе життя – то тяжка праця,
Бо потреби невпинні і невблаганні.
 
"Ну-мо, швидко вставай!-
        Та ще ж й Сонця не видно...-
До схід Сонця хандру здолай!
І зустрінь його гідно!"
                17.02.15.