Крыша

Николай Мосин
 

               


               


с    н    е    г    с    н    е    г    с    н    е    г    с    н    е    г   
н    е    г    с    н    е    г    с    н    е    г    с    н    е    г   
е    г    с    н    е    г    с    н    е    г    с    н    е    г   
г    с    н    е    г    с    н    е    г    с    н    е    г   
с    н    е    г    с    н    е    г    с    н    е    г   
н    е    г    с    н    е    г    с    н    е    г   
е    г    с    н    е    г    с    н    е    г   
г    с    н    е    г    с    н    е    г   
с    н    е    г    с    н    е    г   
н    е    г    с    н    е    г   
е    г    с    н    е    г   
г    с    н    е    г   
с    н    е    г   
н    е    г   
е    г   
г