Очiкування

Вадик23
Нові думки,
Новенькі плани,
Сьогодні в думці ти,
Це добре чи погано?

З тобою спільного, напевно,
Нічого я не маю,
Але щось тягне, так таємно,
Як діяти? – не знаю…

Час минає, день проходить,
В душі все ніби тихо,
Та спокій десь відходить…
Відчуваю, буде лихо.

Скажи це рідне слово,
Дай мені натхнення…
Не втерпіти більше цього,
Не пережити сьогодення…