Зв. Тб. Кх

Мокренко Хром Олег
Волосся чорне в кулаці
Розмови про кохання
Та щастя бачу на лиці
І щастя аж до рання

Дарма що віримо в кота
дорогу що нам зрізав
і в зло пухнастого хвоста
не вірив ,і не вірю

Брюнеткою день бачив
І в чорне  в ніч дививсь
В житті все передбачив
твій колір завжди снивсь

Волосся відпускаю
з долонь в яких тримав
й до сердця притискаю
ЗАВЖДИ ТЕБЕ КОХАВ