Блукають дощинки

Наталья Днепровская
Блукають дощинки
по втомленим листям
дощинки блукають

Сплітають дощинки
з краплинок намисто
Намисто сплітають

Краплини, краплинки
прозорі і чисті
перлинками сяють

Дощинки-перлинки
вулиці міста
собою вкрашають

По вулицям міста,
по втомленим листям
дощик гуляє

Ніжне намисто
блищить урочисто
у зорянім сяйві