що ж варте?..

Виктор Сурженко
…піти – іще не значить,
що усьому настав край…
здатись – іще не програв...
невже – не винуватий?!.
щезнуть думки про щастя,
мріям настане кінець…
взнав, що ти не обранець,
отже сталось що сталось…
справжнє в тобі, лише «я»…
зрадником «Я» невгомонне
ставить оті заборони,
що відбирають життя…