Св ято Миколая

Станислав Скибневский
Миколай св`ятий приходить.
Подарунки діткам робить.
Щоб всі діти раді були.
Миколая не забули.

В кожне ліжко заглядає.
Їхній сон оберігає.
Любить він дітей слухняних.
Всіх веселих, гарно вбранних.

Під подушку, у день св`ята.
Він дарує вам малята.
Гарну ляльку всім дівчаткам.
І машинки всім хлоп`яткам.

Тож шануйте Миколая.
Розкажіть вірша хто знає.
Бо він любить вас малята.
Зичить вам добра і злата.