Кiт Годинник Чайник Джем

Катерина Жебровська
Кіт… Годинник… Чайник… Джем…
Загадковість спостережень…
Стрілки… Вуса… Цифри… День…
Five o’clock: Чай на манежі…

Муркотіння… Погляд… Тінь…
Чаю ще? А, може, джему?
Думати, казати – лінь…
Перехід на іншу тему…

Зникло тіло – лапи, хвіст…
Посмішка висить в повітрі…
Невагомість… Дивний зміст…
Чай… Мотиви легкі, світлі…

Дзен-події… Дзен-Життя…
Чай гарячий… Пара… Запах…
Неповторність… Є? Нема?
Дійсність-сон пливе неквапом…

Таємниці… Кіт… Слова,
Недоказані учора…
Капелюх… Чай… Голова…
Тиша… Посмішка прозора…

Чай… Калюжі… Цукор… Стіл…
Простір… Смак… Чешир, що знає…
Сухарі… Від спраги – сіль…
Світ… Яскравість Часом грає…

18.12.2015
Наспівано чайником, створеним Nastia Calaca