Зграя

Куликов Виктор
Там де дим чорною стрічкою в'ється
та в тумані стоять руїни
голосно пісня  дівчини  ллється
наче голос моєї країни
про невтішну та гірку долю
що в ланцюг закували надовго
в нескінченної  тяжкої неволі
балом править вся зграя вовків
зграя славить відважну зраду
щоб у безвихідь відвести людину
та не буде вже  більше розради
навіть цим ненаситним тваринам