Спостереження

Евгений Антонов 3
Якось я спостерігав в транспорті картину.
Сидить дівчинка мала у батька на колинах.

Татко у руках тримає пакет невеличкий,
у МакДональдсі були,таке діло звичне.

Тут заходить і стає,дівча таке саме.
З мамаю звичайно друзі,здогадались самі.

Раптом дівчинка мала заявляє татку,
щоб дістав з пакету він іграшку квадратну.

Тато каже;-Доню,люба,дома я дістану.
Вона йому;-Хочу зараз,бо натравлю маму.

Бере в руки Губку-Боба і ним так вихляє,
а на дівчинку що поруч,скоса поглядає.

І очіма ніби каже;-Бачиш що я маю,
в тебе іграшки такої я не спостерігаю.

Отак,іноді бува,доросла людина,
ну а хвалиться не наче та мала дитина.