Мандаринове грудня

Не Реальна
Мандаринове грудня лізе у згорток,
Кличе у казку, в цукерковий рай.
Шурхіт шкоринок, торбинок, обгорток
Свідчить про те, що ходив Миколай.

Нелегко зараз Чудотворцю на світі:
Криза настала на добрі серця.
Нечемні бувають тепер усі діти.
Чемних так мало, що майже нема.

А я вже велика, його не чекаю
Так, як в дитинстві чекала всю ніч...
Тільки тихесенько-тихо прохаю:
Хай в нічку святкову падає сніг.

В вікно подивлюся і ним помилуюсь,
Та всю цю красу у сни заберу,
Коней запряжу, любов пофасую
І "Миколаєм" до рідних прийду.