Молитва

Сафие Гасанова
Ви відчуваєте могутність вітру?
Це в небо він несе мою молитву.
Її слова прості, відверті, щирі,
Щоб українці завжди жили в мирі,
Щоб чистою була вода в криницях,
Щоб мир і спокій був на наших лицях.
І щоб війна Полісся не торкалась,
І син вернувся – мати сподівалась.

Приспів:
Молюся, молюся, молюся за тебе,
За тебе, Полісся, за сонце і небо.

Та в небі тихо, лиш птахи співають,
А на Землі стріляють і вбивають,
Молю я Бога, щоб сміялись діти,
І на Поліссі розцвітали квіти,
Щоб свіжий хліб був завжди на полиці,
Життю радів ти в будь-якому віці.
Родині кожній – впевненість, достаток,
Щоб у природі завжди був порядок.

Приспів:
Молюся, молюся, молюся за тебе,
За тебе, Полісся, за сонце і небо.

Щоб зранку Сонце у вікно дивилось,
І для любові всі серця відкрились,
Щоб грози і громи нас оминали,
Дороги нам стелились килимами.
Ви відчуваєте могутність вітру?..

18.09.2015 р.