Где начинается Украина?

Сафие Гасанова
Де починається Україна?
У наших серцях,
Бо не мають кордонів любов і повага.
Де починається Україна?
У тризуба взірцях,
І його захищає солдатська відвага.
Де починається Україна?
У чесних руках,
І у пісні, що лине над золотом ниви.
Де починається Україна?
В вечірніх зірках,
В калинових гронах і у вітра пориві.
Де починається Україна?
Де батька поріг,
І вода там солодка,
І Сонце тепліше,
І в якому б краю шлях українця проліг,
Та від цього любов його буде міцніше.

22-23.08.2015 р.