Я тебе кохала...

Алина Яловега
А знаєш...я тебе кохала...
Страждала кожен день, що був без тебе він...
Тебе наївно й пристрасно чекала...
А час самотності все беззупинно плив...


І марні були наші сподівання-
Що будем разом-тільки я і ти...
І час змінив усі наші бажання...
Все те, чим дорожили ми...

Залишимо в минулому з тобою-
Усе прекрасне, що було колись...
Відпустимо всі почуття на волю...
Забудем те, у чому один одному клялись...

І час пройде...і забере про тебе згадки...
Забуду те, чим дорожила все життя...
Тебе наївно й пристрасно любила...
Тебе, без сумніву, забуду я...