Ос нн й веч р

Алина Яловега
Осінній вечір... Знову я сумую
За тим, що не повернеться ніколи-
Той блиск в очах твоїх і посмішка єдина...
Осінній дощ розмив усі мої надії...

Слова свої, що душу мою гріли-
Забрав з собою... Наче й не казав...
Вони із вітром в інший вирій полетіли,
Залишивши печаль в моїх очах...

Ти можешь все своє забрати-
Воно твоє...й ніколи не було моїм...
Дощем осіннім станеш ти навіки...
Сльозою болі на щоках моїх...